Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρντάσιανς: Οι καυτές στιγμές των αδερφών που έκαναν το Instagram να παραμιλά

Καρντάσιανς: Οι καυτές στιγμές των αδερφών που έκαναν το Instagram να παραμιλά

Είναι διάσημες, όμορφες και έχουν τον τρόπο να μαγνητίζουν πάνω τους όλα τα βλέμματα!

Οι αδερφές Καρντάσιαν – Τζένερ είναι όμορφες, έχουν στιλ, σεξαπίλ και ξέρουν πώς να τραβούν πάνω τους όλα τα φώτα.

Είτε ποζάρουν στο φακό των φωτογράφων είτε ανεβάζουν οι ίδιες φωτογραφίες τους στα social media, το κοινό τους τις αποθεώνει και περιμένει αγωνιωδώς για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Εκείνες βλέπουν ότι «πουλάνε» και το απολαμβάνουν. Από την μεγαλύτερη αδερφή την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ως την μικρότερη την Κάιλι Τζένερ, οι πέντε γυναίκες βρίσκονται παντού.

Προϊόντα κάθε είδους φέρουν την υπογραφή τους, δίνουν το «παρών» σε μεγάλα fashion shows, ποζάρουν για τα εξώφυλλα περιοδικών και θέτουν τα πρότυπα ομορφιάς ενώ απολαμβάνουν τον πλούτο τους, αφού οι δραστηριότητές τους τούς αποφέρουν αμύθητα κέρδη.

Την ίδια ώρα, φροντίζουν να μην αφήνουν παραπονεμένους τους θαυμαστές τους στο Instagram.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς αναρτούν συχνά αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους και τα likes πέφτουν «βροχή».

Η Κιμ, η Κάιλι αλλά και η Κένταλ ξέρουν πως να ποζάρουν σαγηνευτικά στον φακό, να επιδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά τους και να κάνουν άπαντες να παραμιλούν με την καλλίγραμμη σιλουέτα τους.

Κιμ Καρντάσιαν

Ξεκινώντας με τη διάσημη τηλεπερσόνα, η Κιμ συνηθίζει να ποζάρει με το μπικίνι της και να εντυπωσιάζει με τις πληθωρικές οπίσθιες καμπύλες της, με κάθε της ανάρτηση να συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και σχόλια

Η σταρ βρίσκεται στη λίστα των συνολικά 2.668 δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως, και διαθέτει τεράστια επιχειρηματική αυτοκρατορία. Σύμφωνα με το Forbes η καθαρή περιουσία της ανέρχεται σε 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ το ετήσιο εισόδημά της είναι πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια.

Κάιλι Τζένερ

H νεαρή Κάιλι Τζένερ, η βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχά της. Άλλοτε πάλι μοιράζεται με το κοινό της στιγμιότυπα, στα οποία φορά πιο αποκαλυπτικά μπλουζάκια και φορέματα ή χαμηλοκάβαλα τζιν.

Η 26χρονη δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα το 2012, όταν μαζί με την αδερφή της Κένταλ ίδρυσαν το brand τους «Kendall + Kylie»,  σε συνεργασία με την «PacSun».

Το 2015, ξεκίνησε την «Kylie Cosmetics» και επίσης δημιούργησε μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν «Kylie» και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store. Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους «Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή», για τη σημαντική επιρροή που προβάλλουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων.

Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημές προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Τώρα είναι το νέο πρόσωπο της «Dolce & Gabbana» και θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη συλλογή γυαλιών και τσαντών.

Κένταλ Τζένερ

Όσο για την Κένταλ;  Το σούπερ μόντελ λατρεύει τις σέλφι με μπικίνι αλλά και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι εξίσου αποκαλυπτικές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αμφίεσή της στο Met Gala 2023 ή τη νυχτερινή της έξοδο που άφησε γυμνό το στήθος της;

Σημειώνεται ότι η καθαρή αξία της Κένταλ είναι περίπου 74 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια έχει πάνω από 240 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα μέσω των οποίων κερδίζει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Marc Jacobs, Givenchy και Karl Lagerfeld και πρόσφατα με την Calvin Klein και την Estée Lauder.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024