Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να σκόρπισε αγωνία στους φίλους του στίβου, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι μεγάλο το μέγεθος της ζημιάς.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στάθηκε άτυχη, καθώς κατά τη διάρκεια των αλμάτων προθέρμανσης, πριν τον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κάποιο άλμα ισάξιο των δυνατοτήτων της με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού στο αγώνισμά της, όμως όλα δείχνουν πως απέφυγε τα χειρότερα.

Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, είχε ως βασικό στόχο να περάσει στον τελικό και φυσικά να κάνει ένα άλμα καλύτερο από το 4.62μ. που έχει ως φετινό ρεκόρ, ο τραυματισμός της στον αστράγαλο όμως δεν της επέτρεψε να πετύχει την επιθυμία της στον μεγαλύτερο αγώνα της σεζόν.

Η Στεφανίδη όμως είναι τυχερή μέσα στη συνολική ατυχία της, διότι διαπιστώθηκε από τη μαγνητική που έκανε πως έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου με δευτέρου βαθμού, γλιτώνοντας πιθανή ρήξη.

Αυτομάτως ο χρόνος αποθεραπείας μειώνεται και δεν θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσει μετά την περίοδο ξεκούρασής της να ξεκινήσει προπονήσεις εν όψει και της απαιτητικής Ολυμπιακής χρονιάς που ακολουθεί.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024