Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχολικές τσάντες δημοτικού: Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε

Σχολικές τσάντες δημοτικού: Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε

Πέρα από το αισθητικό κριτήριο όμως η επιλογή της σχολικής τσάντας πρέπει να γίνει σωστά γιατί τίθεται και θέμα υγείας του παιδιού.

Είτε το παιδί σας πηγαίνει στο δημοτικό, είτε στο γυμνάσιο μια σχολική τσάντα είναι απαραίτητη. Πιθανότατα θα χρειαστεί τα παιδιά σας να μεταφέρουν αρκετά βιβλία και σημειωματάρια και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να τα μεταφέρουν χωρίς να καταπονείτε η πλάτη τους ή οι ώμοι τους.

Φυσικά τα παιδιά τις περισσότερες φορές ζητούν την τσάντα με τους αγαπημένους τους ήρωες κυρίως στις μικρές ηλικίες ή επιλέγουν γενικά με βάση τη μόδα και τα σχέδια.

Με τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές στην αγορά μπορεί να σας είναι δύσκολο ποια τσάντα να επιλέξετε για τα παιδιά σας.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλες τις τσάντες σε απεριόριστη ποικιλία και σε συμφέρουσες τιμές για να διαλέξετε όποιο ταιριάζει στο παιδί σας, ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Πέρα από το αισθητικό κριτήριο όμως η επιλογή της σχολικής τσάντας πρέπει να γίνει σωστά γιατί τίθεται και θέμα υγείας του παιδιού.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα κατά την επιλογή ενός σακιδίου ή τσάντας είναι η χωρητικότητα και το μέγεθός του. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να μεταφέρουν όλα όσα χρειάζονται, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι θα την έχουν την τσάντα μαζί τους όλη μέρα.

Επιλέξτε ένα σακίδια πλάτης που εκτός από τα βιβλία θα μπορεί να χωράει το παγούρι του αλλά και το δοχείο του φαγητού του.

Βεβαιωθείτε σε κάθε περίπτωση ότι η τσάντα θα πρέπει να ταιριάζει και δεν είναι πολύ μεγάλη ή μικρή για τον σωματότυπο του παιδιού σας.

Το βάρος της δυστυχώς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους μυς και τις αρθρώσεις, προκαλώντας σε βάθος χρόνου ακόμη και οσφυαλγία ή κύφωση. Μια τσάντα που δεν εφαρμόζει σωστά ή δεν είναι άνετη μπορεί να καταπονήσει την πλάτη και τους ώμους του παιδιού σας και να του προκαλέσει πόνο. Όταν επιλέγετε ένα σακίδιο πλάτης, προσέξτε το πλάτος των ιμάντων ώμου και να διαθέτει ανατομική και ενισχυμένη πλάτη.

Εξίσου σημαντικό είναι η τσάντα του παιδιού σας να έχει τη δυνατότητα αυξομείωσης, ώστε να μπορούν να ρυθμιστούν ακριβώς στα μέτρα του παιδιού.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024