Ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο έσωσε τη ζωή της δαγκώνοντας ληστή στο χέρι
Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου ενώ οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές
Θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της στη Ζάκυνθο μια ηλικιωμένη γυναίκα, 83 ετών σήμερα τα ξημερώματα.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, για να τη ληστέψουν.
Οι δράστες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.
Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου ενώ οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442