Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ChatGPT: Νέα έκδοση για επιχειρήσεις είναι έτοιμη για μπίζνες

ChatGPT: Νέα έκδοση για επιχειρήσεις είναι έτοιμη για μπίζνες

Με την κυκλοφορία του ChatGPT Enterprise, η OpenAI ελπίζει ότι οι εργοδότες θα αποδεχθούν με λιγότερες επιφυλάξεις τη χρήση του ChatGPT.

Μια νέα έκδοση του ChatGPT η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τις μεγάλες επιχειρήσεις, κυκλοφόρησε η πρωτοπόρος στην τεχνολογία γενετικής τεχνητής νοημοσύνης OpenAI. Με την καινούργια έκδοση, η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία μεγαλώνει έτσι το φάσμα των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει τόσο η ίδια, όσο και ο μεγαλύτερος επενδυτής της, ο τεχνολογικός κολοσσός Microsoft.

Το ChatGPT Enterprise (όπως ονομάζεται η νέα έκδοση) προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, απόρρητο και πρόσβαση υψηλότερης ταχύτητας στην τεχνολογία της OpenAI, σύμφωνα με τη νεταιρεία. Μεταξύ των πρώτων εταιρειών που έκαναν χρήση της νέας έκδοσης, περιλαμβάνονται οι Block, Carlyle και Estée Lauder.

Όταν η OpenAI κυκλοφόρησε το ChatGPT τον περασμένο Νοέμβριο, ξεκίνησε η ξέφρενη χρήση της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης στις καθημερινές εργασίες από τη συγραφή έως την κωδικοποίηση, φθάνοντας τους 100 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες τον Ιανουάριο.

Πολλοί εργαζόμενοι στις ΗΠΑ και όχι μόνο έχουν χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να τους βοηθήσει σε διάφορες πτυχές στην εργασία τους, αν και οι εργοδότες τους αποθαρρύνουν τη χρήση του, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

Με την κυκλοφορία του ChatGPT Enterprise, η OpenAI ελπίζει ότι οι εργοδότες θα αποδεχθούν με λιγότερες επιφυλάξεις τη χρήση του ChatGPT στις επιχειρήσεις τους.

Η Microsoft προσφέρει ήδη στις επιχειρήσεις πρόσβαση στο ChatGPT μέσω της υπηρεσίας Azure OpenAI, αν και για να τη χρησιμοποιήσουν οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι πελάτες της του Azure, της πλατφόρμας υπολογιστικού νέφους της Microsoft.

Οι συνδρομητές του ChatGPT Enterprise δεν χρειάζεται να εγγραφούν στο Azure, όπως διευκρίνισε η OpenAI. Η OpenAI και η Microsoft έχουν εισαγάγει υπηρεσίες που επικαλύπτουν η μία την άλλη στο παρελθόν και δεν είναι σαφές πόσο ανταγωνίζονται οι δύο εταιρείες για να προσελκύσουν πελάτες.

Πηγή: OT.gr

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024