Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεκαπεντάχρονος έπεσε θύμα bullying από ανήλικο - Του έριξε μπουνιά για να «λύσουν» παρεξήγηση

Δεκαπεντάχρονος έπεσε θύμα bullying από ανήλικο – Του έριξε μπουνιά για να «λύσουν» παρεξήγηση

Οι σκηνές βίας εις βάρος ενός δεκαπεντάχρονου σε σχολείο του Καματερού κόβουν την ανάσα και εξοργίζουν

Τα χτυπήματα σε 15χρονο μαθητή από συμμαθητή του καταγράφονται από κινητό τηλέφωνο, με τους υπόλοιπους στο σημείο να παρακολουθούν με απάθεια, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να μπει ένα τέλος στα όσα συμβαίνουν μπροστά τους.

Ένα από τα άτομα, μάλιστα, φροντίζει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο για να έχει μπροστά του όλο το σκηνικό του βίαιου bullying που δέχεται ο 15χρονος.

Η μητέρα του παιδιού που τραυματίστηκε μίλησε στο Live News και περιέγραψε τον εφιάλτη του γιου της, εξιστορώντας πώς ξεκίνησε η επίθεση, αλλά και τι της είπε ο ανήλικος δράστης όταν τον συνάντησε.

«Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες και συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου, που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο», δήλωσε η μητέρα του 15χρονου.

Δεν είπε τίποτα στους γονείς του, το έμαθαν από βίντεο

Όλα συνέβησαν πριν από περίπου ένα μήνα σε σχολείο του Καματερού. Δύο παρέες έχουν μπει για να παίξουν, αλλά ξαφνικά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Όπως είπε η μητέρα του 15χρονου τραυματία, ο δράστης έφτασε στο σημείο δήθεν για να υπερασπιστεί ένα φίλο του. Ο γιος της, όπως τόνισε, δεν απείλησε κανέναν και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.

Το παιδί ζαλίζεται από τις γροθιές, αλλά αρχικά δεν λέει τίποτα στους γονείς του.

«Ήταν τρία παιδιά μαζί, αλλά τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά», ανέφερε η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το βίντεο της επίθεσης αρχίζει να διακινείται και κάποια στιγμή το βλέπει και η μητέρα του 15χρονου.

«Μία συγγνώμη δεν θα μου τον γύριζε πίσω, αν τον σκότωνε»

«Ήταν στενοχωρημένος, φαινόταν ότι κάτι είχε, αλλά δεν ήθελε να μου πει, γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα τον απειλούσαν κιόλας, ότι εάν το μάθουν οι δικοί σου θα έχουμε θέμα», προσέθεσε.

Το θέμα προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και μετά από μέρες ενημερώνεται και η αστυνομία.

«Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του, να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζες πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε…», ανέφερε η μητέρα του 15χρονου.

Η συγγνώμη του ανήλικου δράστη θα μπορούσε, όπως λέει η μητέρα του θύματος στο MEGA, να μην έχει καμία σημασία. Αυτό το χτύπημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο ακόμα και για τη ζωή του γιου της.

Τα βίαια επεισόδια με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά συνεχίζονται ακόμα και μέσα σε σχολεία, με γονείς, εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς να παρακολουθούν ανήσυχοι την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024