Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του καταγγέλλει ότι δέχεται «βρώμικο πόλεμο».

Την κατάθεση της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Facebook, όπου ο ίδιος καταγγέλλει ότι δέχεται «βρώμικο πόλεμο».

O 35χρονος εφοπλιστής που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ γράφει στην ανάρτησή του: «Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο.

Φοβούνται.

Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα.

Εγώ δεν τους φοβάμαι».

Ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προσθέτει στην ανάρτησή του: «Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες.

– Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου.

– Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…).

– Η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).

– Δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον μου ή της Tiptree Marine που ίδρυσα. Κατά της διαχειρίστριας εταιρείας υπάρχει (VShips Νορβηγίας), η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, και με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο.

Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω».

Η ανάρτηση στο Facebook

Έχει στείλει επιστολή στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου που μίλησε στο Live News του MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στείλει επιστολή στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, ενώ ζητάει να κοινοποιηθεί στα μέλη του κόμματος.

Μάλιστα, προσκαλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή συζήτηση αύριο, Τρίτη 29/8, στους Τάφους των Βενιζέλων. Αύριο φαίνεται ότι θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ ήδη από τα 14 χρόνια του. Ζει μόνιμα στο Μαϊάμι. Είχε συμμετάσχει στην καμπάνια των Δημοκρατικών το 2008, ως εθελοντής στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν και πριν τις εκλογές του Μαΐου θέλησε να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική αναμέτρηση. Ο Στέφανος Κασσσελάκης κέρδισε μια θέση στο Επικρατείας, χωρίς, ωστόσο να εκλεγεί.

Εντούτοις, δεν σταμάτησε να δραστηριοποιείται πολιτικά. Το γεγονός ότι δεν είναι εκλεγμένος σε κανένα κομματικό όργανο, δεν τον εμπόδισε να καταθέσει ανοιχτά – μέσω κοινωνικών δικτύων – σειρά προτάσεων για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες πολιτικές του στενές σχέσεις με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη φαίνεται να χάραξαν μια πολιτική κατεύθυνση στον κ. Κασσελάκη. Στην πορεία, βέβαια, οι θέσεις που εκφράζει αποδεικνύονται πιο… ριζοσπαστικές από εκείνες του ναυάρχου και πλησιάζουν περισσότερο στις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο Παύλος Πολάκης.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024