Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Danny Donkers αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Amgen Hellas

Ο Danny Donkers αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Amgen Hellas

Τον Γιώργο Τουσίμη που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Amgen Αυστρίας, διαδέχεται από 1ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα ο Danny Donkers, ως επικεφαλής της Amgen Hellas

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Amgen Hellas από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει ο κ. Danny Donkers, που μέχρι πρότινος διατελούσε καθήκοντα Διευθυντή στην Amgen Νοτίου Αφρικής.

Ο κ. Donkers διαδέχεται τον κ. Γιώργο Τουσίμη ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή για την Amgen Ελλάδος και Κύπρου έως και τον Δεκέμβριο του 2022. Ο κ. Τουσίμης, τον Ιανουάριο ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Amgen Αυστρίας.

Ο Danny Donkers εντάχθηκε στην Amgen Ολλανδίας τον Φεβρουάριο του 2019 και ηγήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της Ογκολογίας. Στη συνέχεια, ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος Καρδιαγγειακών, Οστικών Παθήσεων και Φλεγμονωδών Νοσημάτων  στην Ελβετία.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο φαρμακευτικό κλάδο, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί σε ποικίλους τοπικούς και περιφερειακούς ρόλους μάρκετινγκ και πωλήσεων σε διαφορετικούς θεραπευτικούς τομείς, όπως το αναπνευστικό, οι νευροεπιστήμες και η ιολογία.

O κ. Donkers είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Maastricht στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία, και κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο NCOI στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, ενώ ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως «τυπικό Ολλανδό»: ανοιχτός σε νέες ιδέες, ειλικρινής και άμεσος.

Με αφορμή το νέο του ρόλο ο κ. Danny Donkers δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα στην Amgen Hellas. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας και στην ανέλιξή της, με σταθερή αφοσίωση στην προαγωγή της καινοτομίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024