Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Πρώτο φαβορί ο Μάντζιος

Άρης: Πρώτο φαβορί ο Μάντζιος

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη και είναι πιθανόν να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου, ενώ εξετάζονται οι περιπτώσεις και δυο ξένων τεχνικών.

Ο Άκης Μάντζιος φαντάζει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Μετά την ήττα από τη Λαμία και την παραίτηση του τελευταίου, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Στην κορυφή της λίστας του Θόδωρου Καρυπίδη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του Άκη Μάντζιου, που είναι πιθανόν να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου. Αναμένεται, μάλιστα, να επικοινωνήσει με τον Έλληνα προπονητή, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Ακόμα, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες και τις περιπτώσεις δυο ξένων τεχνικών, προτεραιότητα, όμως, αποτελεί ο Άκης Μάντζιος. Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν στο θέμα αυτό μέσα στις επόμενες ώρες.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024