Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Η Πάουλα Μπαντόσα με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Η Πάουλα Μπαντόσα με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

Ο Έλληνας τενίστας παραδέχτηκε πως η αγαπημένη του τον βοηθά να καταλάβει ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά ενώ χάρη σε εκείνη έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. 

Ο έρωτας του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα δεν κρύβεται. Οι δύο τενίστες είναι μαζί τόσο στη ζωή, όσο και στα κορτ, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που προπονούνται στο ίδιο γήπεδο ενώ ο ένας δεν χάνει αγώνα του άλλου.

Ο 25χρονος μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του στο US Open της Νέας Υόρκης, τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8), ωστόσο τα νέα για την αγαπημένη του δεν είναι ευχάριστα.

Η Ισπανίδα ανακοίνωσε, πριν λίγες ώρες, την απόσυρσή της από το τουρνουά λόγω τραυματισμού αλλά και το πρόωρο τέλος της σεζόν για την ίδια.

Ο Στέφανος παραχώρησε συνέντευξη στη Νέα Υόρκη και δεν δίστασε να μιλήσει για εκείνη. Όπως εξομολογήθηκε ο Έλληνας τενίστας, η Πάουλα τον βοηθά να καταλάβει ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά ενώ χάρη σε εκείνη έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος.

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Από τις φήμες… στην επιβεβαίωση

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία.

Στη συνέχεια, η 25χρονη έδωσε το «παρών» σε ένα από τα παιχνίδια του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros και λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ανάρτησή τους στα social media.

Το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στην Ισπανία και στην Ελλάδα και φυσικά μαζί ταξίδεψαν και στη Νέα Υόρκη για το US Open.

Σε συνέντευξή της, η Πάουλα Μπαντόσα έχει τονίσει ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σταθερή και δυνατή σύνδεση: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, γιατί καταλαβαίνουμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και πολλά πράγματα».

«Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση και μοιραζόμαστε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε παράλληλα στον άλλον πολλή δύναμη. Όσο ανάρρωνα από τον τραυματισμό, ερχόταν εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα αγωνίζεται και παρακολουθώ κι εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλον», έχει πει.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τον τελικό της Super League Κ15.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024