
Κρις Μπέτα: «Η μητέρα μου με έχει υποστηρίξει σε όλη την καλλιτεχνική µου πορεία»
Η όμορφη κόρη της γνωστής τραγουδίστριας ασχολείται με τα εικαστικά και τις τέχνες.
Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου ασχολείται με τη ζωγραφική. Με αφορμή την τελευταία έκθεση της, η Κρις Μπέτα µίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη για τις καλλιτεχνικές σπουδές της, τη σχέση µε τη µητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, και την υποστήριξη από την οικογένειά της.
Οταν είπες στη µητέρα σου ότι τελικά δεν θα ακολουθήσεις τη Νοµική, αλλά τη ζωγραφική, τι σου είπε;
Και οι δυο µου γονείς ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί και, µόλις τους ανακοίνωσα ότι θέλω να ακολουθήσω την τέχνη µου, ήταν ιδιαίτερα χαρούµενοι. Και οι γονείς µου και η αδελφή µου, η Ανδριάνα, είναι οι µεγαλύτεροι υποστηρικτές µου και το µεγαλύτερο κοµµάτι της έµπνευσής µου.
Στο πλευρό σου είδαµε στη Μύκονο και τη µητέρα σου. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σας;
Πολύ στενή. Με έχει υποστηρίξει σε όλη την καλλιτεχνική µου πορεία. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και ο πατέρας µου και η µητέρα µου είναι δυο άνθρωποι που έχουν πολύ πάθος για τη δουλειά τους και αποτελούν τα κύρια πρότυπά µου.
Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;
Είµαι πολύ καλά. Είµαι µόνη µου και περνάω πάρα πολύ καλά µε τους δικούς µου ανθρώπους.
Έχεις σκεφτεί τραγούδι για τη µητέρα σου;
Μακάρι να είχα το ταλέντο να γράψω, γιατί έχω την έµπνευση. Θα της έγραφα δίσκο. Έχω προσπαθήσει, αλλά δεν το ’χω.
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών – «Φωνάζουμε για το Κράτος Δικαίου, τότε και τώρα»
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο

