Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ

Ο Γάλλος, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, χαφ έφτασε στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (26/8) ο Σουαλιχό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού χαφ, θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά ως δανεικός από την Μπενφίκα, για να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους Πορτογάλους στο deal του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον έμπειρο άσο, υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τελικά ο Δικέφαλος αγοράσει τον Σουαλιχό Μεϊτέ, οι Αετοί της Λισαβόνας θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 30%.

Εκτός από την Μπενφίκα, ο Σουαλιχό Μεϊτέ έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσέρ, Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Μπορντό, Μονακό, Τορίνο και Μίλαν.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024