Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλιαρι: Στην Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις ο Χατζηδιάκος

Κάλιαρι: Στην Ιταλία για τις ιατρικές εξετάσεις ο Χατζηδιάκος

Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της Κάλιαρι για τον Χατζηδιάκο και φαίνεται πως παίρνει επίσημη μορφή η συμφωνία με την Άλκμααρ, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Σαρδηνία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Κάλιαρι και Άλκμααρ μπορεί να άργησαν αλλά έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στην Ιταλική ομάδα.

Η Άλκμααρ «άναψε» το πράσινος φως ώστε να γίνει η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Χατζηδιάκο να προβάρει πλέον τη φανέλα της Κάλιαρι, καθώς απομένει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ώστε να γίνει επίσημη η μετακίνησή του στη Serie A.

Το ποσό στο οποίο οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια για το «deal», υπολογίζεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατ. + 500 χιλ. μπόνους επίτευξης στόχων), με τον 27χρονο Χατζηδιάκο να βρίσκεται από χθες στην Σαρδηνία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, το ντεμπούτο του με την Κάλιαρι θα καθυστερήσει να γίνει, καθώς έχει συμφωνηθεί από τα δύο κλαμπ ο Χατζηδιάκος να ενταχθεί στους νεοφώτιστους της Serie A μετά τη ρεβάνς της ΑΖ με την Μπραν για τα play-offs του UEFA Europa Conference League. Αυτό θα γίνει επειδή θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο της Eredivisie να προκριθεί στους ομίλους της 3ης κατά σειρά ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το πρώτο ματς του ζευγαριού έληξε ισόπαλο 1-1 με εκείνον σκόρερ.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024