Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (26/8) ο Σουαλιχό Μεϊτέ.
Ο Γάλλος, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού χαφ, θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά ως δανεικός από την Μπενφίκα, για να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους Πορτογάλους στο deal του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον έμπειρο άσο, υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τελικά ο Δικέφαλος αγοράσει τον Σουαλιχό Μεϊτέ, οι Αετοί της Λισαβόνας θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 30%.
Εκτός από την Μπενφίκα, ο Σουαλιχό Μεϊτέ έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσέρ, Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Μπορντό, Μονακό, Τορίνο και Μίλαν.
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.