Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (26/8) ο Σουαλιχό Μεϊτέ.
Ο Γάλλος, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού χαφ, θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά ως δανεικός από την Μπενφίκα, για να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους Πορτογάλους στο deal του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον έμπειρο άσο, υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που τελικά ο Δικέφαλος αγοράσει τον Σουαλιχό Μεϊτέ, οι Αετοί της Λισαβόνας θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 30%.
Εκτός από την Μπενφίκα, ο Σουαλιχό Μεϊτέ έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσέρ, Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Μπορντό, Μονακό, Τορίνο και Μίλαν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, σχολίασε τον αποκλεισμό της χώρας του από το Μουντιάλ 2026, ζητώντας επί της ουσίας να… πέσουν κεφάλια!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη