Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετανάστης σκοτώθηκε σε τροχαίο που προκάλεσε διακινητής στην Αλεξανδρούπολη - Άλλοι 4 τραυματίσθηκαν

Μετανάστης σκοτώθηκε σε τροχαίο που προκάλεσε διακινητής στην Αλεξανδρούπολη – Άλλοι 4 τραυματίσθηκαν

Με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα παραμένουν στο νοσοκομείο οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, που ανετράπη λόγω υπερβολικής ταχύτητας στην προσπάθεια του διακινητή να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο

Τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο κοντά στον οικισμό του Δωρικού στην Αλεξανδρούπολη, όταν αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε επτά μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να ανατραπεί.

Από την ανατροπή του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν πέντε μετανάστες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου δυστυχώς ο ένας κατέληξε.

Με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα παραμένουν στο νοσοκομείο οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, που ανετράπη λόγω υπερβολικής ταχύτητας στην προσπάθεια του διακινητή να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Δεκάδες τροχαία με διακινητές στο τιμόνι

Τον τελευταίο καιρό, πολλά είναι τα τροχαία ατυχήματα που προκαλούν διακινητές μεταναστών, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τους ανθρώπους που μεταφέρουν, οι οποίοι αναζητούν μια καλύτερη ζωή και εναποθέτουν τη μοίρα τους στα χέρια αυτών των αδίστακτων ανθρώπων που τους εκμεταλλεύονται, αλλά και όσους οδηγούς βρεθούν στο δρόμο τους.

Στις 5 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από… κινηματογραφική καταδίωξη έναν 17χρονο διακινητή που μετέφερε παράνομα εννιά μετανάστες, όταν ο νεαρός άνδρας δεν σταμάτησε σε υπόδειξη και, στη συνέχεια, ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε αρχικά σε μπάρα διοδίων, ενώ το όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κράσπεδο.

Έκρυβε μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ

Μέσα στο αυτοκίνητο, πέραν του οδηγού που συνελήφθη, βρίσκονταν εννέα αλλοδαποί, δύο εξ αυτών, μάλιστα, στο χώρο των αποσκευών, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ ένας προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός με τους μεταφερόμενους αλλοδαπούς αρχικά επέβαιναν σε άλλο όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Ξάνθης και το οποίο εγκατέλειψαν λόγω μηχανικής βλάβης.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024