Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδή - Μπισμπίκης: Στην Επίδαυρο για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος»

Βανδή – Μπισμπίκης: Στην Επίδαυρο για την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος»

Το ζευγάρι χειροκρότησε την παράσταση.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη βρέθηκαν την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και παρακολούθησαν την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του σε Κρήτη, Κυκλάδες και Πήλιο το ζευγάρι ταξίδεψε στην όμορφη Επίδαυρο, όπου χειροκρότησαν τους ηθοποιούς και κατόπιν τους έδωσαν συγχαρητήρια στα καμαρίνα.

Το στιλ του ζευγαριού

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ντυμένος στα μαύρα, με ένα διαφορετικό στυλ παντελονιού, ενώ η Δέσποινα Βανδή είχε επιλέξει ένα πράσινο κιμονό.

Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό

Μετά τις ανοιχτές πρόβες στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές, και πραγματοποιήθηκαν με τη υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και τη θριαμβευτική πρεμιέρα στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, τα Θεατρικά Δρώμενα ΙΑΣΜΟΣ ξεκινούν την πορεία της παράστασης  «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα προς το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, που θα παρουσιαστεί στις 25 & 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023. Ο Γιάννης Στάνκογλου ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο και τον ρόλο της Ιοκάστης η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

 Μαζί τους ένα σύνολο σημαντικών ηθοποιών: Γιάννης Νταλιάνης, Χρήστος Μαλάκης, Σίμος Κακάλας, Γιώργος Αμούτζας, Πανάγος Ιωακείμ, Μάρκος Γέττος, Απόστολος Καμιτσάκης, Γιώργος Κορομπίλης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Γιώργος Λόξας, Παύλος Παυλίδης. Μουσικός επί σκηνής ο Φώτης Σιώτας, ο οποίος έχει συνθέσει και τη μουσική της παράστασης.
 Η μετάφραση είναι του Γιώργου Μπλάνα, τα σκηνικά του Γιάννη Κατρανίτσα, την κίνηση υπογράφει η Σοφία Πάσχου, τους φωτισμούς ο Αλέκος Γιάνναρος και ο σχεδιασμός των μασκών, που αποτελούν δομικό στοιχείο της παράστασης, είναι της Μάρθας Φωκά.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024