Ελ Κααμπί: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Ο Μαροκινός, που σκόραρε δύο γκολ, κράτησε χαμηλά την μπάλα ενόψει της ρεβάνς – «Πρέπει να παίξουμε καλά και στο δεύτερο παιχνίδι»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Τσουκαρίτσκι και βρίσκεται… αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά στο μεγάλο λιμάνι κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία (31/8).
Ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Πειραιωτών, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα και την στήριξη στην ομάδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σημειώσω δύο γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παίξουμε καλά και στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442