Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Το 112 ήχησε... στην κυβέρνηση και εκκενώθηκε το Μαξίμου: Αναζητείται ο πρωθυπουργός

Γεροβασίλη: Το 112 ήχησε… στην κυβέρνηση και εκκενώθηκε το Μαξίμου: Αναζητείται ο πρωθυπουργός

«Η χώρα σε κρίση, τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας και η κυβέρνηση... αγνοείται», σημειώνει η Όλγα Γεροβασίλη

Για «τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας» και «χώρα σε κρίση» κάνει λόγο η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές και τη διαχείρισή τους από την κυβέρνηση.

«Το 112 ήχησε… στην κυβέρνηση και εκκενώθηκε το Μαξίμου: Αναζητείται ο πρωθυπουργός», γράφει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, επισημαίνει πως, ενώ η χώρα είναι «καμένη γη, με 400.000 στρέμματα καμένα μέχρι σήμερα και τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, ο αρμόδιος υπουργός μιλάει για τη… Χαβάη», και την ίδια ώρα «στρατόπεδα καίγονται και αποθήκες πυρομαχικών ανατινάζονται».

«Βουλευτές διεγείρουν σε έκνομες ενέργειες»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στο απαράδεκτο περιστατικό στον Έβρο με τους αυτόκλητους «πολιτοφύλακες» που «συνέλαβαν» μετανάστες, τονίζοντας ότι «άνθρωποι απανθρακώθηκαν, αλλά ‘εμπρηστικά’ σενάρια περί εμπρηστών – μεταναστών διακινούνται επίσημα, βουλευτές διεγείρουν σε έκνομες ενέργειες, διασπείροντας ρατσιστικό μίσος, εγκληματίες παίρνουν αιχμαλώτους και κλειδαμπαρώνουν ανθρώπους σε κλουβιά/trailer καλώντας σε φασιστικό πογκρόμ».

Τέλος, σημειώνει πως οι ασθενείς, «εκτός απ’ τα ράντζα των νοσοκομείων, τώρα καταλήγουν και στα καταστρώματα των πλοίων, τα οποία το επιτελικό κράτος βαφτίζει ‘πλωτά νοσοκομεία’ κι αυτοσυγχαίρεται!».

«Η χώρα σε κρίση, τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας και η κυβέρνηση… αγνοείται», καταλήγει χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη στην ανάρτησή της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024