Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας μίας ανήλικης τουρίστριας η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σε φαράγγι της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν η 16χρονη Γαλλίδα διέσχιζε μαζί με την οικογένειά της, το φαράγγι της Ίμπρου στα Σφακιά.
Άγνωστο πως, η άτυχη κοπέλα έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά και στα πόδια.
Άμεσα στήθηκε μεγάλη κινητοποίηση από τους πυροσβέστες που έσπευσαν με 4 οχήματα και 12 άνδρες για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό της.
Οι πυροσβέστες την έβαλαν σε φορείο και την μετέφεραν σε ασφαλές μέρος όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες την μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ