Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ομάρ Ρίτσαρντς.
Ο Βρετανός αριστερός μπακ, τον οποίο θα αποκτήσουν οι Πειραιώτες ως δανεικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη (24/8) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Ο 25χρονος αμυντικός δεν θα είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ που θα αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους, καθώς το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα και ο Ορτέγκα.
Αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν το δίδυμο στην αριστερή άμυνα του Ολυμπιακού, καθώς ο Ραμόν θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να επιστρέψει στον Ρέντη το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ρίτσαρντς αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως αριστερό χαφ.
Το περασμένο καλοκαίρι η Νότιγχαμ Φόρεστ δαπάνησε 8.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου, στην οποία είχε πάει το 2021 από την Ρέντινγκ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός (σ.σ έσπασε το πόδι του) δεν τον άφησε να δείξει την αξία του και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα.
Συνολικά στην καριέρα του ο Βρετανός μπακ έχει αγωνιστεί σε 144 ματς, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ σε 10.153 λεπτά.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2.
Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των play-offs της Super League.