Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: «Χαλάει» η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο

ΠΑΟΚ: «Χαλάει» η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο για τον ΠΑΟΚ, αφού η Λάτσιο αποφάσισε να ζητήσει υποχρεωτική αγορά από τον «δικέφαλο», κάτι που φαίνεται να χαλάει την μεταγραφή.

ΠΑΟΚ και Λάτσιο βρίσκοταν εδώ και μερικές ημέρες σε επικοινωνία για την απόκτηση του μέσου Μάρκος Αντόνιο από τον «δικέφαλο», προκειμένου ο Βραζιλιάνος να γίνει ο αντικαταστάτης του Ντούγκλας Αουγκούστο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κλαμπ για τον δανεισμό του Αντόνιο να βρίσκονται σε καλό στάδιο, με την συμφωνία να μην απέχει πολύ.

Ωστόσο, η Λάτσιο έθεσε νέα δεδομένα στο τραπέζι και ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη μόνο αν μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην συμφωνία.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα δεδομένα, η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων ανάφερε προαιρετική οψιόν το επόμενο καλοκαίρι. Πλέον το Ιταλικό κλαμπ ζητά να είναι υποχρεωτική το επόμενο καλοκαίρι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο, όσον αφορά το ποσό που ζητάει η Λάτσιο, να είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ.

Οι νέοι όροι που έβαλε η Λάτσιο, μπορεί να μην τερμάτισαν τον κύκλο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κλαμπ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες ο Μάρκος Αντόνιο να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024