Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Δίπλα μας στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας - Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας

Μητσοτάκης: Δίπλα μας στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας – Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και μεμονωμένα τις χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Ελλάδα για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Τις ευχαριστίες του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα κράτη που συνδράμουν την Ελλάδα, στην κατάσβεση των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα, εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως γράφει στην πλατφόρμα X ο πρωθυπουργός, «καθώς η Ελλάδα παλεύει ενάντια στις δύσκολες πυρκαγιές, οι πυροσβέστες, οι πιλότοι και οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας εργάζονται ακούραστα για να προστατεύσουν ζωές, περιουσίες και τα δάση μας. Αλλά δεν είναι μόνοι. Δίπλα τους στέκονται οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθειά σας».

Παράλληλα, ευχαριστεί την Γερμανία, την Σουηδία και την Αλβανία για τη βοήθειά τους προς την Ελλάδα.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Γερμανία που έστειλε δύο Air Tractor, που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Γερμανία, σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας», σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ευχαριστούμε Σουηδία, που μας έστειλες δύο Air Tractor, ενισχύοντας περαιτέρω τον στόλο μας καθώς παλεύουμε με τις πυρκαγιές στην Αθήνα. Σουηδία, είμαστε πολύ ευγνώμονες για τη συνεισφορά σας», προσθέτει.

Σε άλλη ανάρτηση, αναφέρει: «Ευχαριστούμε την Αλβανία, που έστειλε στην Ελλάδα 48 πυροσβέστες και 9 οχήματα να ενωθούν μαζί μας καθώς παλεύουμε με τις πυρκαγιές στην Αλεξανδρούπολη. Ευχαριστούμε, Αλβανία».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024