Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Κασιδιάρης: Επίθεση του φυλακισμένου ναζιστή στο ΠΑΣΟΚ μετά την κατάθεση της πρότασης νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ηλίας Κασιδιάρης: Επίθεση του φυλακισμένου ναζιστή στο ΠΑΣΟΚ μετά την κατάθεση της πρότασης νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο φυλακισμένος πρώην χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης καταφέρεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ο πρώην χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής καταφέρεται εναντίον της Χαριλάου Τρικούπη μετά την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για απαγόρευση καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη

Στην ανακοίνωσή του από τις φυλακές Δομοκού, ο Κασιδιάρης αναφέρει ότι: «Είναι εμφανές ότι η «βιομηχανία» φωτογραφικών νόμων καλά κρατεί. Το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί φαίνεται ακόμη και σήμερα να κατανοήσει, ότι οι πολιτικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών δεν δίνονται με αντισυνταγματικές νομοθετήσεις του ποδαριού, αλλά με ουσιαστικές παρεμβάσεις κατά την άσκηση διοίκησης σε κάθε γειτονιά, αφουγκραζόμενοι τις πραγματικές ανάγκες των Αθηναίων που ζητούν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τα ποσοστά της παράταξης μας στον Δήμο Αθηναίων είναι πολύ υψηλά, περνάμε στον δεύτερο γύρο και διεκδικούμε επάξια τη διοίκηση της πρωτεύουσας. Αυτό το γεγονός προκαλεί παροξυσμό στην άφαντη αυτοδιοικητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και του οποίου τα στελέχη εμπλέκονται στα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης».

Τι ζητάει το ΠΑΣΟΚ

«Ο εκλογικός νομοθέτης μπορεί να θεσπίσει αποκλεισμό εκλογιμότητας ορισμένων συνδυασμών υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως το έχει ήδη πράξει για τις βουλευτικές εκλογές, για λόγους προστασίας του δημοκρατικού πολιτεύματος» τονίζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η οποία κατέθεσε σήμερα Δευτέρα στη Βουλή πρόταση νόμου «για τον αποκλεισμό εκλογιμότητας συνδυασμών στις εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024