Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Με υπογραφή αρχηγού η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Με υπογραφή αρχηγού η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την νίκη κόντρα στην νεοφώτιστη Κηφισιά με δύο γκολ από τον Κόντε. Πολύ καλή εικόνα των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να πετυχαίνουν κάποιο γκολ.

Σε ένα ματς που χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρωθεί λόγω προβλήματος με το ρεύμα στους πυλώνες του γηπέδου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Κηφισιάς για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Κόντε με δύο γκολ και ο Γκάρο με άλλο ένα έγραψαν το τελικό 3-0 χαρίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πριν διακοπεί το παιχνίδι και οριστεί για τη σημερινή ημερομηνία. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε ορεξάτος τον αγώνα αφού μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Παμλίδης με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 19′ ο Παντελάκης με τον ίδιο τρόπο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρίστινσον που έδιωξε με τα πόδια.

Ο Καραχάλιος είχε σειρά κάνοντας ένα μακρινό συρτό σουτ με τον Ισλανδό τερματοφύλακα της Κηφισιάς να διώχνει σε κόρνερ. Στο 27′ μετά από μία ακόμη εκτέλεση κόρνερ οι Παντελάκης-Εραμούσπε διεκδίκησαν να πάρουν την κεφαλιά με τον Τσάπμαν να απομακρύνει χρησιμοποιώντας το χέρι, όπως έκρινε ο Τζήλος μετά από την παρέμβαση του VAR. Ο Κόντε ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο αλλά χωρίς να τα μετουσιώσουν σε κάποια τελική και το ματς να διακόπτεται οριστικά λόγω προβλήματος με το ρεύμα σε πυλώνα των «Ζωσιμάδων».

Με το καλημέρα η Κηφισιά σκόραρε στο 47′ με τον Τετέι αλλά ο Τζήλος καταλόγισε φάουλ στην αρχή της φάσης. Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα διεύρυνε το προβάδισμά του με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κόντε στον αγώνα μετά από υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Κρίστινσον.

Στην συνέχεια ο Χίνο (ΠΑΣ) στο 62′ και ο Μασούρας(Κηφισιά) στο 69′ επιχείρησαν κάποια σουτ χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα οι δύο τερματοφύλακες με την μπάλα να καταλήγει άουτ και στις δύο περιπτώσεις.

Η συνέχεια του ματς βρήκε την Κηφισιά να πιέζει και να προσπαθεί να βρει τρόπο να μειώσει. Ο Κρισιούμα στο 75′ επιχείρησε από τα δεξιά μία σέντρα, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 82΄ ο Καραχάλιος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα.

Ο Ιπαλίμπο προσπάθησε να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα αλλά δεν κατάφερε. Το κερασάκι στην τούρτα για την νίκη των γηπεδούχων έβαλε ο Γκάρο στο 90+8′ με κεφαλιά έπειτα από υπέροχη σέντρα του Παμλίδη που χρεώθηκε την ασίστ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος (43′ Τσαούσης), Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (74′ Λιάσος), Κόντε (84′ Ροσέρο), Τζίμας (84′ Γκάρο), Παμλίδης.

Κηφισιά: Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ (89′ Ιπαλίμπο), Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο (46′ Ματέους Σάντος), Αντούνες (83′ Πρίτσας), Μασούρας, Αντερέγκεν (46΄Νίνης), Τετέι, Οζέγκοβιτς.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024