Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-1: Μεγάλη νίκη για τα «σφυριά»

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 3-1: Μεγάλη νίκη για τα «σφυριά»

Εξαιρετική εμφάνιση από τη Γουέστ Χαμ και μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 3-1! Στο γήπεδο και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Αφεντικό στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ!

Τα «Σφυριά» έβαλαν στα… δίχτυα την Τσέλσι (3-1), φτάνοντας στο πρώτο τους τρίποντο στην εφετινή Premier League. Ακόμα «ψάχνονται» οι «μπλε», που παραπατάνε στο ξεκίνημά τους, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην άκρη του πάγκου.

Αποφασισμένη και σοβαρή από τα πρώτα λεπτά η Γουέστ Χαμ, άφησε δίχως νίκη την Τσέλσι (ισοπαλία στην πρεμιέρα με Λίβερπουλ). Στις εξέδρες του London Stadium βρέθηκε και ο Ντίνος Μαυροπάνος, που αναμένεται να μετακινηθεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά και ο Σάντσεθ πρόλαβε σωτηρία τον Μπόουεν, αλλά στο 7’ μετά από νέο κόρνερ του Γουόρντ Πράουζ ο Αγκέρ έκανε το 1-0.

Η Τσέλσι πίεσε και στο 29’ ο Τσουκβουεμέκα με σουτ από το πέναλτι έκανε το 1-1. Και στο 42’ o Σούτσεκ έκανε πέναλτι στον Στέρλινγκ, αλλά ο Αρεολά κατέβασε ρολά στην εκτέλεση του Φερνάντες.

Στο 50ο λεπτό ο Μπενραχμά πάτησε περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ με ωραίο σουτ.

Στο 67’ η Τσέλσι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (κόκκινη ο Αγκέρ), αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το εκμεταλλευτεί. Οι «μπλε» βγήκαν μαζικά μπροστά και στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Πακετά ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Έμερσον, Ζουμά, Αγκέρ, Σούτσεκ, Πακετά, Γουόρντ Πράουζ (81’ Άλβαρες), Αντόνιο (76’ Φορνάλς), Μπόουεν, Μπενραχμά (70’ Ογκμπόνα)

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Τιάγκο Σίλβα, Ντισασί, Τσίλγουελ (61’ Καϊσέδο), Κόλγουιλ, Γκούστο (83’ Μπέρστοου), Γκάλαχερ (75’ Μαντουεκέ), Φερνάντες, Τσουκβουεμέκα (46’ Μούντρικ), Στέρλινγκ, Τζάκσον

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε (vid)

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024