Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Υπάρχει ομοψυχία και διάθεση αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν φτάνουν»

Παπανικολάου: «Υπάρχει ομοψυχία και διάθεση αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν φτάνουν»

Ο αρχηγός της Εθνικής μετά το τέλος του φιλικού με τη Γερμανία, στάθηκε στα καλά και τα αδύναμα στοιχεία της ομάδας, κρατώντας «χαμηλά την μπάλα» ενόψει Mundobasket.

Η Εθνική ολοκλήρωσε το φιλικό τουρνουά προετοιμασίας του Αμπού Ντάμπι με άλλη μια ήττα από την πολύ δυνατή Γερμανία αυτή τη φορά (84-71), με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου να μιλά on camera για την εικόνα της Γαλανόλευκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα από τους Γερμανούς:

«Ο λόγος που έγιναν αυτά τα δυνατά φιλικά ήταν για να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Παίξαμε απέναντι σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, που θεωρούνται από τα φαβορί για τα μετάλλια. Είδαμε και κάποια καλά στοιχεία, αλλά και κάποια άλλα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε.

Βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν ήμασταν αρκετά εύστοχοι, ενώ στην άμυνα είχαμε καλές φάσεις, αλλά και κάποιες με προβλήματα. Το ζητούμενο πάντα είναι η νίκη, ακόμη και στα φιλικά, αλλά προέχει να δούμε πού βρισκόμαστε και να αξιοποιήσουμε το χρόνο που απομένει μέχρι το Παγκόσμιο», προσέθεσε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με το τι αίσθηση του δίνει η ομάδα σχετικά με την πορεία της στο Mundobasket, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, υπάρχει ομοψυχία, παιδιά με διάθεση για δουλειά, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν αυτό φτάνει ή δεν φτάνει. Υπάρχει διάθεση να είμαστε ενωμένοι, να ακούει ο ένας τον άλλο. Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να πάμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο Παγκόσμιο».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024