Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Χτίζουμε ένα δυνατό σύνολο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Μασούρας: «Χτίζουμε ένα δυνατό σύνολο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Μασούρας μίλησε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό και έδειξε σίγουρος και αισιόδοξος πως η δουλειά που γίνεται στου Ρέντη θα ξανακάνει τους ερυθρόλευκους πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός μετά την επιτυχία στον πρώτο στόχο της σεζόν, την πρόκριση στα playoffs του Europa League, κοιτάζει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό στο άδειο από κόσμο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας για την έναρξη του πρβωταθλήματος στο συνδρομιτικό κανάλι, φάνηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση για τον φετινό Ολυμπιακό που χτίζεται από τον κόουτς Μαρτίνεθ, κάνοντας λόγο για πρωταθλητισμό, και τονίζοντας πως ένας χρόνος μακριά από την κορυφή είναι μεγάλο διάστημα για τους ερυθρόλευκους.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ η σημαντική η αρχή που πρέπει να κάνουμε. Ο στόχος είναι προφανής. Η κατάκτηση του τίτλου. Θεωρώ πως ένας χρόνος μακριά από την κορυφή ήταν πολύς καιρός  για τον Ολυμπιακό και επανερχόμαστε ακόμα πιο δυνατοί για να κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα».

Για τις αλλαγές στην φετινή ομάδα: «Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε πολλούς τομείς. Πάνω από όλα, μέρα με τη μέρα χτίζουμε ένα δυνατό σύνολο. Σιγά σιγά, εφόσον παίρνουμε και τα αποτελέσματα που είναι πολύ σημαντικά στην αρχή, να κερδίζουμε χρόνο, να δουλεύουμε και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για την απουσία του κόσμου στην πρεμιέρα: «Σίγουρα ένα άδειο Καραισκάκη δεν είναι το ίδιο με όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να τους έχουμε δίπλα μας, παρόλαυτα θα πάρουμε αυτό που θέλουμε που είναι οι τρεις πόντοι για να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερες νίκες».

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024