Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμπατιέλος για την επίθεση στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Ο τουρκικός σχεδιασμός στην Κύπρο αναπτύσσεται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

Αμπατιέλος για την επίθεση στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Ο τουρκικός σχεδιασμός στην Κύπρο αναπτύσσεται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

Ο κ. Αμπατιέλος υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός ενόψει επικίνδυνων εξελίξεων για την προώθηση διχοτομικής λύσης στο Κυπριακό.

Ο τουρκικός σχεδιασμός στην Κύπρο αναπτύσσεται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σχολιάζοντας την επίθεση τουρκοκυπρίων κατά κυανόκρανων του ΟΗΕ στην Πύλα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής, υπογράμμισε ότι «για το ΝΑΤΟ η Κύπρος δεν είναι μια κρατική οντότητα, αλλά κάποιες συντεταγμένες» και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα αυτοί που μας έφεραν εδώ.

Αναρωτήθηκε δε, ποια είναι η βελτίωση που είδε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όταν επισκέφθηκε την Κύπρο και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός ενόψει επικίνδυνων εξελίξεων για την προώθηση διχοτομικής λύσης στο Κυπριακό.

Για τις φωτιές στο βυτιοφόρο και το Νοσοκομείο της Νίκαιας

Σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, όπως αυτό με τη φωτιά σε βυτιοφόρο και τον πολύωρο εγκλωβισμό οδηγών και επιβατών, ο Ν. Αμπατιέλος έκανε λόγο για «έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης συμβάντων», με την ταυτόχρονη επισήμανση ότι «το κράτος είναι πάρα πολύ ικανό, ταχύτατα να εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά είναι επικίνδυνα ανίκανο όταν πρόκειται για τις λαϊκές ανάγκες».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη φωτιά που ξέσπασε στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, όπου «δεν υπήρχε κανένα σχέδιο πυρασφάλειας», όπως είπε. «Πρέπει να σταματήσουμε τη λογική «πάμε κι όπου βγει»», τόνισε εν κατακλείδι.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024