Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζει επειδή βουλιάζει

Αλλάζει επειδή βουλιάζει

Μια γυναίκα, η Αλεξάντρα Κέκεσι, ανέλαβε την ευθύνη να σώσει το Pornhub από την κατάρρευση.

Το Pornhub επέλεξε μια γυναίκα, την Αλεξάντρα Κέκεσι, για να διορθώσει την «τσαλακωμένη» εικόνα λόγω των κατηγοριών.

Η φήμη -και η νομιμότητα- του ιστότοπου κατρακύλησαν μετά την ενσωμάτωση σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων ή με ανηλίκους.

Αυτή ήταν η πρώτη κίνηση από τότε που υπήρξε μια αιφνιδιαστική αλλαγή στη διοίκηση της εταιρείας στις αρχές του τρέχοντος έτους. Για να αγοράσει τη MindGeek, την εταιρεία που ελέγχει την πλατφόρμα για ενήλικες, μπήκε το καναδικό private equity fund Ethical Capital Partners, που ελέγχεται από τον Ιταλο-Καναδό μεγιστάνα της νόμιμης κάνναβης, Ρόκο Μελιάμπρο.

Η Κέκεσι διορίστηκε Διευθύντρια Κοινότητας και Επωνυμίας, όπου θα επιβλέπει όλες τις εξωτερικές πρωτοβουλίες, τη μη κερδοσκοπική εργασία και τις σχέσεις με το δίκτυο σκηνοθετών, ηθοποιών και δημιουργών περιεχομένου της για τη δωρεάν πύλη πορνό.

Ως μέρος αυτού του νέου ρόλου, η Κέκεσι «θα επιβλέπει τη δημιουργική κατεύθυνση του Pornhub και τον θεμελιώδη ρόλο του στη συνένωση του πολιτισμού, της τέχνης και της τεχνολογίας», εξηγούν από την πλατφόρμα, η οποία δέχεται περισσότερους από 115 εκατομμύρια χρήστες καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Η Κέκεσι, μια όμορφη γυναίκα με σκούρα καστανά μαλλιά και γκριζοπράσινα μάτια, δεν είναι πορνοστάρ, αλλά μάνατζερ. Προηγουμένως υπηρέτησε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ στο Pornhub, επικεφαλής των πρωτοβουλιών branding και προβολής της εταιρείας. Αυτά περιλαμβάνουν το Pornhub Sexual Wellness Hub, τα Pornhub Awards, το Pillow Talk Consent Event και τη σειρά Pornhub Literacy 101.

Τώρα, ως Διευθυντής Κοινωνικής Ευθύνης και Επωνυμίας, η Κέκεσε θα επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των διακρίσεων στον κλάδο των ενηλίκων, συμπεριλαμβανομένης της λογοκρισίας των μέσων ενημέρωσης και των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών κινημάτων, καθώς και στις προκαταλήψεις και τον στιγματισμό που επηρεάζουν όσους εργάζονται στον κλάδο.

Μετά από κατηγορίες (τις οποίες η εταιρεία αρνείται) ότι παραβίασε τους ομοσπονδιακούς νόμους των ΗΠΑ για τη σεξουαλική εμπορία και την παιδική πορνογραφία, επιτρέποντας στους χρήστες της να δημοσιεύουν πορνογραφικά βίντεο με ανηλίκους, η Mastercard και η Visa απέκλεισαν το Pornhub από τα συνηθισμένα κανάλια πληρωμών τους.

Μια απόφαση που ο ιστότοπος ορίζει ως «οικονομική και τραπεζική διάκριση», η οποία το 2020 έφερε την Pornohub στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, οι ισχυρισμοί για άδεια πρόσβασης σε παράνομο περιεχόμενο ώθησαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MidnGeek Feras Antoon και τον COO David Tasillo να παραιτηθούν άμεσα.

Εν τω μεταξύ, η μόνιμη απαγόρευση εμφάνισης στο Instagram, που χρονολογείται από το περασμένο φθινόπωρο, συνεχίζεται παρά τις διαμαρτυρίες του Pornhub, κατηγορώντας τα ελεγχόμενα από τη Meta κοινωνικά δίκτυα για διακρίσες. Η εταιρεία λέει ότι απαγορεύει το Pornhub αλλά επιτρέπει στην Kim Kardashian και σε άλλες διασημότητες να δημοσιεύουν γυμνές φωτογραφίες .

Η Κέκεσι, αφού αποδέχθηκε τη νέα της θέση και τα καθήκοντά της, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της «για την ανάληψη ενός εκτελεστικού ρόλου στο Pornhub σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο».

Το πρόγραμμά της; «Μετά από δουλειά στη βιομηχανία ενηλίκων για σχεδόν μια δεκαετία, έχω δει πολλά υποσχόμενη ανάπτυξη και εξέλιξη όσον αφορά την ταυτότητα, τις προτεραιότητες και το πνεύμα του Pornhub. Ως brand manager και κοινοτικός ηγέτης ανυπομονώ να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται. Πρέπει να ενισχύσουμε την υπεράσπιση του δικτύου εργαζομένων και να εμπλακούμε σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες που εμπνέουν και εμπλουτίζουν», τόνισε η Κέκεσι.

Το Pornhub ελέγχεται από τη MindGeek, μια εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο με γραφεία στο Βουκουρέστι, τη Λευκωσία, το Λονδίνο, το Μόντρεαλ και το Λος Άντζελες και περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Sports in

Μεντιλίμπαρ για Βαλβέρδε: «Είναι φαινόμενο»

Η φιλία του Μεντιλίμπαρ με τον Βαλβέρδε κρατάει χρόνια και ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού μας έδωσε την δική του εκδοχή για τον «Τσινγκούρι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024