Η Κατζουράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην σκοποβολή και πάει… Παρίσι
Η αθλήτρια που ήταν από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, μετά τον εφιάλτη των Τεμπών, πήρε χάλκινο μετάλλιο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η αθλήτρια που ήταν από τους επιβάτες του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο αγώνισμα του σκητ στην σκοποβολή και πήρε το χάλκινο στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος που γίνεται στο Μπακού.
«Ήταν ο πρώτος μου τελικός σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, άρα ήταν το πρώτο μου μετάλλιο. Ειλικρινά δεν ήταν διαφορετικό. Πάντα ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους, άρα είχα εξασκηθεί. Πριν τον τελικό είχα εξασφαλίσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που είναι εξαιρετικά σπουδαίο για εμένα και είμαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε η ίδια.
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442