Μετά τον Γκουστάβο Σκάρπα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ιβάν Μπρίνιτς, με τον Κροάτη εξτρέμ να είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr το μεσημέρι ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
O Ιβάν Ιβάν Μπρίνιτς ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 7 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν (2 γκολ και 2 ασίστ), ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μάριμπορ είχε αγωνιστεί σε 53 παιχνίδια, έχοντας 10 γκολ και 15 ασίστ στο ενεργητικό του.
Με την επικείμενη προσθήκη του Ιβάν Μπρίνιτς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα έχει μια ακόμα λύση για τα άκρα, με τους Ερυθρόλευκους να ενισχύονται σημαντικά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»