Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εχθρική διαιτησία του Στίλερ κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρόκριση…

Η εχθρική διαιτησία του Στίλερ κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρόκριση…

Το πέναλτι της Γκενκ, το 8-2 στις κάρτες και η γενικότερη συμπεριφορά των διαιτητών κατά του Ολυμπιακού δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Βλέποντας τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι δεν μπορείς παρά να νοιώθεις ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται από τους διαιτητές. Ολόκληρη Μαρσέιγ διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ένας… κανόνας που για κάποιο λόγο που προφανώς γνωρίζουν κάποιοι στην ΟΥΕΦΑ δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό. Δεν μιλάει κανείς για εύνοια αλλά για 50-50, το οποίο σε ένα ακόμη ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν είδαμε. Μια διαιτησία εχθρική από τον Γερμανό Στίλερ και τους βοηθούς του που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει στοιχίσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Για έναν σύλλογο που μόλις λίγες ώρες πριν είχε διοργανώσει στο γήπεδο του έναν εξαιρετικό τελικό Super Cup Ευρώπης κάνοντας τους πάντες να του μοιράζουν συγχαρητήρια.

Έναν σύλλογο που αναμφίβολα αξίζει πολύ πιο σοβαρής και δίκαιης αντιμετώπισης μέσα στις τέσσερις γραμμές στο χορτάρι. Και είναι απορίας άξιο γιατί ο Στίλερ και οι βοηθοί πήραν τις αποφάσεις που είδαμε στον αγώνα επηρεάζοντας τους ερυθρόλευκους και την πορεία του ματς. Μια εχθρική διαιτησία που κάνει ακόμη πιο σημαντική την πρόκριση του Ολυμπιακού που αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει…

Ένας Ολυμπιακός που δημιουργείται ξανά έχοντας να αντιμετωπίσει, δυστυχώς, και διαιτησίες που τον «στοχεύουν» κάνοντας τους παίκτες του να χάνουν το μυαλό τους όπως είπε και ο Μαρτίνεθ στην συνέντευξη Τύπου για την φάση του πέναλτι. Μια φάση που σήκωσε διαμαρτυρίες από τους ερυθρόλευκους τόσο για τον καταλογισμό του όσο κυρίως για την επανάληψη που έδωσε ο Γερμανός θεωρώντας πως ο Πασχαλάκης δεν πατούσε την γραμμή, κάτι που δεν φάνηκε στο βίντεο. Και παρότι μέσω VAR έδειξε επανάληψη μετά την πρώτη άστοχη εκτέλεση, δεν έκανε το ίδιο ως όφειλε μετά και την δεύτερη όπου πριν την εκτέλεση είχε μπει παίκτης της Γκενκ μέσα στην περιοχή.

Ο Στίλερ που έδωσε 8 κάρτες, 7 κίτρινες και 1 κόκκινη στον Ολυμπιακό και μόλις δύο στην Γκενκ! Και η μια εξ αυτών, η κόκκινη ήρθε μετά από την υπόδειξη του VAR που δεν γινόταν να κλείσει τόσο πολύ τα μάτια και να μην καταλογίσει την αποβολή του Πεντσίλ που χτύπησε τον Κίνι εκτός φάσης. Ο Στίλερ και ο βοηθός του που απέβαλλαν τον Ροντινέι χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, σε μια απλή αντίδραση πέφτοντας στο χορτάρι μετά από συνεχόμενο μαρκάρισμα του αμυντικού της Γκενκ. Αντί για να κερδίσει φάουλ τελικά αποβλήθηκε…

Μπορεί ο Στίλερ και οι βοηθοί του να… έπαιξαν αντίπαλοι του Ολυμπιακού όμως η ομάδα του Μαρτίνεθ έμεινε όρθια και συνεχίζει στον στόχο της. Το ζητούμενο και συνάμα το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει. Γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εδώ και καιρό εχθρικές διαιτησίες στην Ευρώπη; Την ώρα μάλιστα που οι διαιτησίες που έχουν οι άλλες ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι το λιγότερο εξαιρετικές;

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024