Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάθημα ζωής και ανεπιτήδευτης χαράς από μικρή χορεύτρια με αναπηρία

Μάθημα ζωής και ανεπιτήδευτης χαράς από μικρή χορεύτρια με αναπηρία

Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση, όταν ήταν μόλις επτά εβδομάδων, η οποία την άφησε με την αναπηρία

«Ένεση» αισιοδοξίας για όλους μας από μια λιλιπούτεια χορεύτρια. Η πιτσιρίκα χορεύει κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μας κάνει να χαμογελάσουμε, ωστόσο υπάρχει κι ένας λόγος ακόμη στο βίντεο που δημοσιεύει η περήφανη μαμά της στο διαδίκτυο.

Το κοριτσάκι δίνει ένα ισχυρό μήνυμα θέλησης, εσωτερικής δύναμης, κινήτρου και φυσικά αγνής χαράς. Με μια αφορμή ακόμα: έχει κινητική αναπηρία, περπατά με δυσκολία και με τη στήριξη ειδικών βοηθημάτων, καθώς και με τη χρήση ειδικού αμαξιδίου.

Η κινητική δυσχέρεια δεν κατορθώνει να κρατήσει μακριά τη μικρούλα από την αγαπημένη της δραστηριότητα, τον χορό, όπως αποδεικνύεται στην πράξη. Η ίδια με κέφι, πάθος και κυρίως ταλέντο, χορεύει, χαίρεται και εξαπλώνει το αίσθημα αυτό και στους θεατές που την παρακολουθούν.

Ενθουσιώδη σχόλια

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, τα σχόλια που αφήνει ο κόσμος κάτω από το βίντεο στο Facebook στη σελίδα «Dance accepts everyone», με πρωταγωνίστρια τη μικρούλα, είναι ενθουσιώδη και την ενθαρρύνουν. Λένε πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει οι γονείς της και εξαίρουν τις χορευτικές της ικανότητες.

Συγκεκριμένα στο σύντομο βιντεάκι παρακολουθούμε την πιτσιρίκα να επιδίδεται σε δύσκολες χορευτικές φιγούρες, κινήσεις και ασκήσεις σχεδόν ακροβατικές, αφού προηγουμένως σηκώνεται από το αμαξίδιο. Για να σηκωθεί, αφήνει στην άκρη τα ειδικά βοηθήματα και το μπαστούνι που τη στηρίζουν.

Όπως αναφέρεται στις λεπτομέρειες του βίντεο, το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση αορτής, όταν ήταν μόλις επτά εβδομάδων, η οποία την άφησε με την αναπηρία. Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε ικανό να τη σταματήσει να χορεύει, κάτι που η ίδια λατρεύει να κάνει. Η μαμά της γράφει στις λεπτομέρειες του βίντεο, «Ήταν γραφτό να χορεύει. Τίποτα δεν σταματά τη λιλιπούτεια χορεύτρια».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024