Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πιλότος πέθανε εν ώρα πτήσης – Κατέρρευσε στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Πιλότος πέθανε εν ώρα πτήσης – Κατέρρευσε στην τουαλέτα του αεροπλάνου

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε 3 ώρες μετά την απογείωση

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροσκάφους με 271 επιβάτες, που ξεκίνησε από το Μαϊάμι με προορισμό τη Χιλή, όταν ένας από τους πιλότους κατέρρευσε στην τουαλέτα και πέθανε.

Το αεροσκάφος της LATAM Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση στον Παναμά. Σύμφωνα με τον «Independent», ο κυβερνήτης, Ivan Andaur, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τρεις ώρες μετά την απογείωση του αεροπλάνου. Τα μέλη του πληρώματος του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο «Tocumen» του Παναμά, γιατροί έσπευσαν πάνω από τον πιλότο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 56χρονος Andaur ήταν βετεράνος πιλότος με εμπειρία 25 ετών.

Η ανακοίνωση της LATAM Airlines για τον θάνατο του πιλότου

«Η LATAM Airlines Group ανακοινώνει ότι η χθεσινή πτήση LA505, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Μαϊάμι-Σαντιάγο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στο διεθνές αεροδρόμιο Tocumen του Παναμά λόγω επείγοντος ιατρικού περιστατικού για ένα από τα τρία μέλη του πληρώματος διακυβέρνησης.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρείχαν έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά ο πιλότος απεβίωσε» ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από αυτό που συνέβη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου μας, ο οποίος διακρινόταν πάντα για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την 25χρονη καριέρα του και την πολύτιμη συνεισφορά του. Κατά τη διάρκεια της πτήσης εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024