Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τερζής: «Να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε – Θα περιμένουμε τον Κουέστα»

Τερζής: «Να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε – Θα περιμένουμε τον Κουέστα»

Ο Τόλης Τερζής μίλησε για τη ρεβάνς του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Άρης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας στη ρεβάνς του 1-0 της Θεσσαλονίκης για μια θέση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Ο Τόλης Τερζής μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς, αλλά και για τους τραυματίες Νταρίντα και Κουέστα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Τόλης Τερζής:

«Ήρθαμε στο Βουκουρέστι για να πάρουμε την πρόκριση, ξεχνάμε το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Είπα στα παιδιά πως για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στα play offs».

Για τους Νταρίντα και Κουέστα: «Ο Νταρίντα είναι κανονικά διαθέσιμος δεν έχει πρόβλημα. Με τον Χουλιάν Κουέστα υπάρχει πρόβλημα, κάνει θεραπείες, μέχρι τελευταία στιγμή θα τον περιμένουμε. Είναι δύσκολο αλλά θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το αν περιμένει μία διαφορετική Ντιναμό: «Περιμένουμε να μας πιέσει περισσότερο, να κυνηγήσει το λάθος μας. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι τους, μέσα σε μία εβδομάδα. Περιμένουμε να μας πιέσουν αρκετά ψηλά, έξω από την περιοχή μας. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να αποφύγουμε την πίεση. Στόχος μας να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως η Ντιναμό έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να κάνει καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα: «Ήμασταν πολύ καλοί αλλά είχαμε και την τεράστια στήριξη από την κερκίδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, που κάναμε στα τελευταία λεπτά στον πρώτο αγώνα. Όσον αφορά την συγκέντρωση πρέπει να έχουμε δύο φορές πιο πολύ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

Για το αν έχει σκεφτεί το… μετά τον επαναληπτικό: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είναι το… μετά. Το σκεπτικό μας είναι πως θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ανέφερε:

«Στο πρώτο κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν πολύ συμπαγείς, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τώρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Περιμένουμε ο αντίπαλος να μας πιέσει και να μας αιφνιδιάσει, εμείς θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα, για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση και να είμαστε όλοι χαρούμενοι

Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Αν κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα και δώσουμε το 100%, θα μπορέσουμε να προκριθούμε».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024