Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέτσος: «Σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή – Άψογη η συνεργασία με τον Φρέιρε»

Ρέτσος: «Σημαντική η εμπιστοσύνη του προπονητή – Άψογη η συνεργασία με τον Φρέιρε»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τη φετινή του εικόνα αλλά και για τη συνεργασία με τον Φρέιρε με τον οποίο φαίνεται πως έχει χημεία.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς (17/8, 21:00) του Ολυμπιακού με την Γκενκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών.

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνει ο ίδιος προσωπικά και είναι εμφανής φέτος ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Φρέιρε.

Όσα είπε ο Ρέτσος:

Για το προβάδισμα του Ολυμπιακού και αν είναι έτοιμοι: «Εννοείται αγώνα με αγώνα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να κερδίσουμε και μπορούμε, όπως έχουμε δείξει. Είναι παιχνίδια τα οποία ο Ολυμπιακός θέλει να παίζει».

Για το τι θέλει να κρατήσει και τι να διορθώσει σε σχέση με το πρώτο ματς: «Ενενήντα λεπτά να έχουμε τον ίδιο έλεγχο, να κρατήσουμε την ίδια ποιότητα. Είναι ο δεύτερος αγώνας μας. Ξέρουμε τα ελαττώματα του αντιπάλου. Επειδή έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, μπορούμε να βάλουμε το γκολ, όχι απλά να κρατήσουμε το μηδέν. Δεν ήρθαμε εδώ για την ισοπαλία αλλά για να νικήσουμε».

Για την απόδοσή του και τι έχει αλλάξει: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω αλλάξει κάτι σε θέμα προπονήσεων, από πέρσι και όλα μου τα χρόνια είμαι αυτός που είμαι. Σίγουρα είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή και η ομάδα που έχουμε αλλάξει πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Κερδίσαμε μία ποιοτική ομάδα στον πρώτο μας ματς. Αγώνα με αγώνα νιώθω καλύτερα, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να καταλήξουμε στην Ευρώπη, εκεί όπου πρέπει να είμαστε».

Για τον Φρέιρε και αν τον βοήθησε: «Είναι σημαντικό σε αυτή τη θέση να υπάρχει συνεργασία, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έμπειρος, το έδειξε και στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα με τον Νίκο. Είναι πολύ καλό παιδί. Έχουμε καλή συνεργασία και επικοινωνία. Πιστεύω ανταπεξήρθαμε πολύ καλά και ανεξάρτητα ποιος θα παίξει αύριο, όλη η ομάδα πρέπει να είναι ανάλογη με το προηγούμενο παιχνίδι».

Sports in

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χσσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τα παιχνίδια με Λαμία και Άστον Βίλα που ακολουθούν και προανήγγειλε αλλαγές στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024