Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Μεγαλώσαμε ως ομάδα, είχαμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε»

Γιοβάνοβιτς: «Μεγαλώσαμε ως ομάδα, είχαμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόκριση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του.

Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να πάρει μια πολύ μεγάλη πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής στο δεύτερο μέρος, στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι.

Εχουν πίστη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως οι Πράσινοι έχουν μεγαλώσει πλέον ως ομάδα, έχουν πίστη και μέσα τους ήξεραν ότι θα τα καταφέρουν.

Οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πως παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, μπροστά στο κοινό της. Υποφέραμε, ήταν μέρος του παιχνιδιού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα, μείναμε όρθιοι, διεκδικήσαμε τις πιθανότητές μας και πήραμε την πρόκριση που ήταν ο στόχος μας».

Για τα δύο γκολ και την αντίδραση: «Σίγουρα το πρώτο μέρος και ο τρόπος που έπαιζε η Μαρσέιγ δε μας άφησε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και στον χώρο που θέλαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην αρχή που μας έβαλε πίεση, ένα στο τέλος και ξέραμε πως έπρεπε να διορθώσουμε πράγματα, να βάλουμε γκολ, για να έχουμε περιθώριο πρόκρισης».

«Ηταν δίκαιο»

Για την παράταση και τα πέναλτι: «Ηταν δύσκολο για εμάς στην παράταση, ήταν κουρασμένοι όλοι, είχαμε κάρτες, μέσα όμως σε αυτή τη διαδικασία βελτιωνόμαστε και πιστεύουμε στην ομάδα, είχαμε πίστη πως θα το κάνουμε, μεγαλώσαμε ως ομάδα.

»Τα πέναλτι δεν έχουν φαβορί, ήταν ψύχραιμα τα παιδιά, τα καταφέραμε, ήταν δίκαιο και με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024