Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: Παραθέτει γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Παραθέτει γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραθέτει γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Super Cup

Μετά τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των ομάδων για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραθέτει γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει του σπουδαίου τελικού του Super Cup που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο εστιατόριο στο Καβούρι έχουν ήδη φτάσει αξιωματούχοι της UEFA, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά την ολοκλήρωση των κοινών δηλώσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους δημοσιογράφους.

Ποιοι δίνουν το παρών

Στο γεύμα θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι των δύο ομάδων που αγωνίζονται σήμερα το βράδυ για την κατάκτηση του Super Cup, της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, ενώ το παρών δίνουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης και ο Βρετανός πρέσβης Μάθιου Λοτζ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχεται τα στελέχη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ως οικοδεσπότης μιας σημαντικής στιγμής για το ποδόσφαιρο, και στη συνέχεια όλοι θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον μεγάλο τελικό.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024