Ο Ολυμπιακός στην φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Champions League, Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και τη νικήτρια του τέταρτου προκριματικού ομίλου (Γιούγκ, Όρβοσι, Τουρκόινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου).
Το καινούριο φορμάτ του Champions League αποτελείται από τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την κλήρωση την Ολυμπιακού τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.
Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Με τον καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του Champions League, θα έχουν ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον οι αγώνες. Τύχαμε σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους, με την πρωταθλήτρια Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και λογικά, τη Γιουγκ από τα προκριματικά. Στόχος μας είναι, μία από τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη, ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός και ο κάθε πόντος υπερπολύτιμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.