Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπίστσαν: «Σοβαρή και έμπειρη η ΑΕΚ, συλλυπητήρια στους οικείους του Μιχάλη»

Μπίστσαν: «Σοβαρή και έμπειρη η ΑΕΚ, συλλυπητήρια στους οικείους του Μιχάλη»

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου πως έχουν δύσκολο παιχνίδι μπροστά τους κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά θα προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ίγκορ Μπίστσαν, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και είπε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μιχάλη, που δολοφονήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (7/8) στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι μια σοβαρή και έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του ατόμου που, δυστυχώς, πέθανε, καθώς και τη συμπαράστασή μου σε όλους όσοι βιώνουν τις συνέπειες αυτής της τραγωδίας, και είναι σαφές ότι όλοι χρειαζόμαστε να πάρουμε μαθήματα και να κάνουμε τα πάντα για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Όταν ρωτήθηκε για την ΑΕΚ και τον Μιχάλη: «Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι το ποδόσφαιρο σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Μπορώ μόνο να επαναλάβω ότι μπροστά μας έχουμε μια πολύ σοβαρή και έμπειρη ομάδα, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες που παίζουν σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Είναι μια σταθερή, στιβαρή και σκληρή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που κατέκτησε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους στην Ελλάδα. Φυσικά, έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας».

Όσον αφορά την δυσκολία της προετοιμασίας βάση των γεγονότων: «Σίγουρα είναι δύσκολη. Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ψυχολογική προετοιμασία είναι πολύ σημαντική, φυσικά προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας από αυτό το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά επειδή δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα».

Για την κλήρωση που η ρεβάνς κληρώθηκε στο Ζάγκρεμπ, αλλά τελικά θα γίνει στην Αθήνα: «Πριν από την κλήρωση, πάντα εύχεσαι να μπορούσες να παίξεις τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό σου. Δεν ξέρω αν έχει μείνει από την εποχή που ένα γκολ εκτός έδρας σήμαινε πλεονέκτημα, αλλά ανοίγει λίγο περισσότερες δυνατότητες στην προετοιμασία του αγώνα και στους υπολογισμούς. Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Ελλάδα, ας μην λέμε ψέματα, οπότε πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024