Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρθελίνιο: «Μπορούμε να νικήσουμε και να προκριθούμε»

Μαρθελίνιο: «Μπορούμε να νικήσουμε και να προκριθούμε»

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ μίλησε για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Την πεποίθησή του ότι η Μαρσέιγ μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου παιχνιδιού και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League εξέφρασε ο Μαρθελίνιο.

«Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε», ανέφερε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, ο οποίος πρόσθεσε ότι περιμένει από τους παίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρθελίνο στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε».

Για την επιθετική δυστοκία της Μαρσέιγ: «Περιμένω συμμετοχή απ’ όλους στην επίθεση, από την προώθηση της μπάλας μέχρι το τελείωμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στην επίθεση. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αύριο θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς: «Δεν μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Θεωρώ ότι οι αυτοσχεδιασμοί οδηγούν πιο εύκολα στα λάθη. Δύο ή τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν θα επηρεάσουν την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούμε να είμαστε πιο κινητικοί, να έχουμε επιλογές στην πάσα για αυτόν που έχει τη μπάλα. Στο μέλλον ίσως να παίξω με τρεις μέσους. Θα ξέρουμε το οριστικό δυναμικό μας στις 31 Αυγούστου και ίσως να αναπροσαρμόσω το σχέδιο μου».

Τους παίκτες της Μαρσέιγ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιοάν Βερετου. Ο Γάλλος μέσος ανέφερε: «Καταρχάς, είμαστε πίσω, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσουμε όσα έχουμε».

Η ανατροπή που πέτυχαν οι Μασσαλοί επί της Ρέιμς, τόνωσε την ψυχολογία: «Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση, ειδικά στο Βελοντρόμ. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ήμασταν πιο συμπαγής, πιο στιβαροί, είχαμε μικρές αποστάσεις και αφήσαμε λιγότερους χώρους στον αντίπαλο».

Αναφορικά με τις διορθώσεις που χρειάζεται η Μαρσέιγ: «Με τον προπονητή είχαμε έναν διάλογο, είδαμε τους αγώνες μας σε βίντεο, αναλύσαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα, δουλεύουμε σε αυτό εδώ και ένα μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024