Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen C3 Aircross: Αυτό το SUV ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις

Citroen C3 Aircross: Αυτό το SUV ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις

Προλάβετε τη μοναδική τιμή προσφοράς με τον στάνταρτ εξοπλισμό που το κάνει μία τοπ επιλογή στην κατηγορία του

Τα SUV τα προτιμάμε στην Ελλάδα και αυτό γιατί μας δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας και άνεσης, αφού είναι φτιαγμένα και για μακρινούς προορισμούς, για εκδρομές σε θάλασσες και βουνά, όλο τον χρόνο. Επιπλέον, διαθέτουν χώρους και εμφάνιση που χορταίνει το μάτι. Μία τέτοια δυνατή περίπτωση είναι και ένα από τα πιο άνετα  SUV, το Citroën C3 Aircross. Αυτό το καλοκαίρι το Citroën C3 Aircross ήρθε για να βάλει τα γυαλιά στην κατηγορία του, καθώς έχει ένα στάνταρτ εξοπλισμό που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Αν ψάχνετε για ένα ολοκληρωμένο SUV σε πραγματικά ασυναγώνιστη τιμή, τότε επιβάλλεται να επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατόν μια έκθεση της Citroen για να δείτε από κοντά το C3 Aircross και φυσικά να το οδηγήσετε.

Ένα από τα πράγματα που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του είναι η τιμή του: 19.900€. Και σε αυτήν την τιμή βάλτε ότι είναι πλήρως εξοπλισμένο που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να βγάλετε κομπιουτεράκι για να ξεκινήσετε τις προσθέσεις. Ακόμα, τραβάει τα βλέμματα με την εμφάνιση και το στιβαρό του στυλ, πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αμάξι εξωτερικά που επιπλέον κρύβει έναν… πλούσιο εσωτερικό χώρο άνεσης. Αρκεί να πούμε ότι τα νέα καθίσματα τύπου Advanced Comfort θα σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Το αμάξι μας, άλλωστε, είναι το δεύτερο σπίτι μας αρκεί να σκεφτούμε πόσο χρόνο σπαταλάμε καθημερινά μέσα του στις άπειρες καθημερινές διαδρομές μας. Γιατί να ζούμε εκεί πιεσμένοι;

Μιλώντας για άνεση, το εν λόγω μικρομεσαίας κατηγορίας Compact SUV, ξεχωρίζει και χάρη στην ειδική ρύθμιση της ανάρτησης που προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση οδήγησης.

Για να πάρετε μία γεύση σχετικά με τον στάνταρτ εξοπλισμό του, διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, έγχρωμη οθόνη αφής  9΄΄ με Connected 3D Navigation,  λειτουργία Mirror Screen μέσω Android AutoTM  και Apple Car PlayTM, , αυτόματο κλιματισμό, πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο σε διάταξη 60/40, καθώς και  μπάρες οροφής, τροχούς 16’’, προβολείς τεχνολογίας Citroën LED Vision με αυτόματη λειτουργία όπως και προβολείς ομίχλης, μεγάλο χώρο αποσκευών 410 λίτρων και φυσικά ώς ένα αυθεντικό SUV μεγάλη απόσταση από το έδαφος 178mm. Κάτι άλλο;

Και από ασφάλεια; Το C3 Aircross (από την έκδοση FEEL PACK και στις επόμενες) διαθέτει μοναδικές τεχνολογίες όπως τα συστήματα Lane Departure Warning, Speed Limit Information και Intelligent Speed Adaptation για εύκολη και ασφαλή οδήγηση.

Όσο για τον κινητήρα του, το C3 Aircross SUV κυκλοφορεί με ισχυρούς και άκρως οικονομικούς κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου,  με τον τελευταίο να σας γλιτώνει από τέλη κυκλοφορίας, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών ρύπων.

Θυμίζουμε ότι για όλα τα μοντέλα της Citroën ισχύει 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Και το σημαντικότερο… προλάβετε! Η συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Citroën C3 Aircross με 19.900€ ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, έως τις 31 Αυγούστου! Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε περισσότερα στο www.citroen.gr

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024