Τζένιφερ Λόπεζ: Φορά λευκό μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο
Βρίσκεται στην Ιταλία κι όπως φαίνεται απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα
Τα μπάνια στη θάλασσα φαίνεται πως λαχτάρισε η διάσημη σταρ Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πως μετά το Παρίσι έτσι επισκέφτηκε το Amalfi της Ιταλίας, εκεί όπου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Η Λατίνα σταρ με κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να εντυπωσιάσει τόσο τους ντόπιους, όσο και τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η σταρ βρίσκεται στην Ιταλία αυτές τις ημέρες καθώς, εκτός των άλλων, διαφημίζει και μία μάρκα ποτού που παράγεται στην περιοχή, ενώ στα… διαλλείματα από των υποχρεώσεών της απολαμβάνει τον ήλιο.
Οι «καυτές» πόζες στην Ιταλία
Αυτή τη φορά, η Τζένιφερ Λόπεζ ενθουσίασε τους ακολούθούς της, καθώς εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι που αποκαλύπτει τις πλούσιες καμπύλες της για της οποίες είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα, στη συνέχεια φωτογραφήθηκε σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα με το αποκαλυπτικό μαγιό.
Η σούπερ σταρ φόρεσε επίσης ελαφρώς φιμέ γυαλιά ηλίου, ενώ έδειχνε χαρακτηριστικά εντυπωσιακή με λαμπερό μακιγιάζ που της έδινε ένα μπρονζέ φινίρισμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Επιστροφή στο στοιχείο μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λόπεζ, η οποία είναι παντρεμένη με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ.
Το νέο επιχειρηματικό της βήμα…
Η JLo ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εγκαινίαζε το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα τον Απρίλιο, μιλώντας για την προσπάθειά της στο διαδίκτυο.
Έγραψε με την ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, «Το μυστικό κυκλοφόρησε. Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τη @DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο μίξεις, έτοιμη να απολαύσει τα νέα ποτά» Το κλιπ την έδειχνε να απολαμβάνει ένα πάρτι, στις ακτές της Ιταλίας σε ένα υπαίθριο μπαρ με φιλαράκια.
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442