Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις για το… καλοκαιρινό μέλλον του Αντετοκούνμπο!

Αποκαλύψεις για το… καλοκαιρινό μέλλον του Αντετοκούνμπο!

Ισραηλινό μέσο αναφέρεται στο μέλλον του Ανετοκούνμπο με την Εθνική Ελλάδος, όσον αφορά το προσεχές Mundobasket, αναφέροντας πως ο Greak Freak θέλει να συμμετάσχει και πιέζει προς την κατεύθυνση αυτή τους Μπακς.

Η Εθνική μπάσκετ βρίσκεται εν μέσω της προετοιμασίας της για το Mundobasket που βρίσκεται μόλις 15 ημέρες μακριά, με το σημερινό (10/8) φιλικό με την Ιταλία να ολοκληρώνει την παρουσία της στο τουρνουά Ακρόπολις και να απομένουν ακόμα δύο φιλικά με Γερμανία και ΗΠΑ, πριν το πρώτο τζάμπολ του παγκόσμιου μπασκετικού τουρνουά, όλα χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά και την αποχώρηση του Αγραβάνη από το ρόστερ της Εθνικής, ο κόουτς Ιτούδης δείχνει να έχει κατασταλάξει για το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης της 12άδας που θα αγωνιστεί στη Μανίλα των Φιλιππίνων αρχικά για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Μοναδικά ερωτηματικά είναι ποιος θα αποτελέσει τον back up ψηλό του Παπαγιάννη, με τον Χατζηδάκη να έχει το προβάδισμα έναντι του (ακόμα τραυματία) Κώστα Αντετοκούνμπο, όμως αυτό που καίει τους πάντες στην Εθνική είναι η τελική απόφαση που θα παρθεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας φόργουορντ πέταξε για τις ΗΠΑ όπου και θα γίνουν οι τελικές εξετάσεις που θα δείξουν με σαφήνεια πως εξελίσσεται η αποκατάσταση/ενδυνάμωση του γονάτου του μετά τον καθαρισμό στον οποίον υποβλήθηκε. Ωστόσο όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ Τομέρ Γκιβάτι της ισραηλινής εφημερίδας «Israel Hayom», ο Αντετοκούνμπο θέλει πάρα πολύ να είναι στην αποστολή της Ελλάδας για το Mundobasket.

Έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο των Μπακς και μάλιστα πιέζει τα Ελάφια να του δώσουν το πράσινο φως να είναι στη Μανίλα μαζί με τους άλλους Έλληνες διεθνείς χωρίς να αγωνιστεί, με ορίζοντα τα νοκ αόυτ παιχνίδια του δεύτερου γύρου αν καταφέρει να προκριθεί η Ελλάδα, τα οποία είναι προγραμματισμένα για 1 και 3 Σεπτέμβρη, κάτι που σημαίνει πως θα έχει 8 ημέρες επί πλέον για να προλάβει και να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024