Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικαρία: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη το παιδάκι που πνίγηκε

Ικαρία: Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη το παιδάκι που πνίγηκε

Το 11χρονο αγοράκι του ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στους Φούρνους της Ικαρίας ήταν γιος του αγαπημένου ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη

Το 11χρονο παιδάκι που πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη και βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το λιμενικό, είχε φύγει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι του για να πάει για μπάνιο. Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας ανήσυχη πλέον περίπου στις 18:00 το λιμενικό.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού και, σύμφωνα με πληροφορίες, δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται το πρωί της Παρασκευής να μεταφερθεί στη Σάμο για νεκροψία – νεκροτομή.

Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας σε ΜΜΕ ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης. Όπως είπε περιγράφοντας τα γεγονότα, το απόγευμα τον ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού ότι «είχε χάσει τον Χρήστο από τις 14.00 το μεσημέρι».

Αμέσως, όπως λέει κινητοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό αλλά οι έρευνες ήταν άκαρπες. όπως αναφέρει, με μεγάφωνο πληροφορησε τον κόσμο για την εξαφάνιση του μικρού Χρήστου με την παράκληση αν κάποιος έχει δει το παιδί να ενημερώσει το Λιμεναρχείο.

«Καταλάβαμε ότι κάτι κακό συνέβη και δυστυχώς το βρήκαμε πνιγμένο το παιδί. Η μητέρα του είναι από το νησί, είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους. Μεγάλο κακό έγινε, ό,τι και να πούμε είναι λίγο» λέει ο κ. Καιρίδης (protothema.gr)

Τον μικρο Χρήστο εντόπισε ομάδα που βούτηξαν στη θάλασσα μπλεγμένο σε δίχτυα, πιθανόν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε.

Ο κόσμος που συμμετείχε στην αναζήτηση του Χρήστου, μαζί με τη μητέρα του, η οποία κρατώντας φωτογραφία του προσπαθούσε να τον βρει, ξέσπασε σε κλάματα και καλούσε σε βοήθεια. Στο σημείο μετέβη γιατρός, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να επαναφέρει το παιδί, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024