Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Ομαδική διάσωση από ναυαγοσώστες στα Χανιά

Κρήτη: Ομαδική διάσωση από ναυαγοσώστες στα Χανιά

Aναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής 6 Αυγούστου, σε παραλία στα Χανιά, όταν έξι άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν την ίδια στιγμή

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των ναυαγοσωστών οι λουόμενοι κατάφεραν και βγήκαν στη στεριά σώοι και αβλαβείς, αποτρέποντας να συμβούν τα χειρότερα.

Οι έξι λουόμενοι μπήκαν στη θάλασσα στη συνέχεια αδυνατούσαν να βγουν προς τα έξω, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων της Κρήτης.

Οδηγήθηκαν με ασφάλεια στην στεριά

Αμέσως, οι τρεις ναυαγοσώστες της παραλίας αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, όπως περιγράφει η neakriti, και έσπευσαν να τους βοηθήσουν και να τους οδηγήσουν στη στεριά με ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ναυαγοσώστες σήμερα είχαν υψώσει κόκκινες σημαίες στους πύργους τους.

Βίντεο από τη διάσωση των έξι λουόμενων ανάρτησε στα Social Media ο υπεύθυνος της σχολής Ocean Ναυαγοσωστική & Ταχυπλόων Σχολή – Ocean Lifeguard Chania, Παύλος Λιτινάκης γράφοντας:

«Μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη διάσωση 6 ατόμων στα Χανιά οι οποίοι κινδύνευαν από πνιγμό την ίδια χρονική στιγμή. Οι ναυαγοσώστες της Ocean Lifeguard Chania Ocean Ναυαγοσωστική & Ταχυπλόων Σχολή – Ocean Lifeguard Chania εφάρμοσαν το πλάνο διάσωσης που επι 19 συναπτά έτη βελτιώνουμε ώστε να προασπίζουμε την ανθρώπινη ζωή με αποτελεσματικότητα ! Ένα μεγάλο μπράβο στους Σπύρο, Θοδωρή και Χάρη !!! Συνεχίζουμε…».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024