Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ

Παναθηναϊκός: Ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και ψάχνει μια μεγάλη εμφάνιση που θα τον δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Παναθηναϊκό! Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τη Μαρσέιγ απόψε (9/8, 21:00) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με φόντο τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλα φυσικά θα διεξαχθούν στην σκιά των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο ενός 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια υπό των φόβο νέων συμπλοκών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ, έχοντας όμως όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή τόσο τον Άνταμ Τσέριν που επιστρέφει, όσο και τον Πάλμερ-Μπράουν που είναι πιθανό να κάνει την παρθενική του εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά, οι Μασσαλοί δεν αντιμετωπίζουν ούτε εκείνοι σοβαρά προβλήματα, με τον Μαλινόφσκι να μένει εκτός αφού αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Το μεγάλο μειονέκτημα της ομάδας του Μαρθελίνο είναι πως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού μπήκε απευθείας σε αυτή τη φάση.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία), έχοντας βοηθούς τους Βασίλε Μαρινέσκου και Οβίντιου Αρτένε (Ρουμανία). Τέταρτος θα είναι ο Μαρσέλ Μπίρσαν (Ρουμανία), ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Πάολο Βαλέρι (Ιταλία) και Αλεάντρο Ντι Πάολο (Ιταλία).

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024