Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιζέτα Νικολάου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Νοσηλεύεται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Λιζέτα Νικολάου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια – Νοσηλεύεται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Λιζέτα Νικολάου, η οποία παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικής κλινικής, μετά από πτώση από τις σκάλες.

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα, και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «On Time», στο σημείο όπου βρίσκεται το αιμάτωμα δεν μπορεί να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση.

Η Λιζέτα Νικολάου θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα της καφετέριας, όπου βρισκόταν, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Τότε, ένας υπάλληλος πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Αυτός ανήκει στην Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε τον γιο της, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται σε σοκ. «Είμαι σε σοκ, πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η Λιζέτα Νικολάου

Γεννήθηκε το 1951 και ξεκίνησε την καριέρα της από την Θεσσαλονίκη. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Δήμητρα Γαλάνη. Επίσης, έχει συνεργαστεί και με τον Στράτο Διονυσίου.

Μερικά από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι: «Της γερακίνας γιος», «Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε», «Που να πω τα βάσανά μου», «Μαυρομάτα», «Απόψε να μην κοιμηθείς».

Στην προσωπική της ζωή, από το 1978 έως και το 1983, υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024