Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είμαι συγκλονισμένος» δηλώνει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είμαι συγκλονισμένος» δηλώνει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού

Απευθυνόμενος ο πατέρας του Άλκη προς τους γονείς του 29χρονου είπε: «Αυτό που θέλω να τους πω είναι να κάνουν κουράγιο».

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού οι οποίοι αναφέρουν ότι πίστευαν ότι το παιδί τους θα ήταν το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες του θανάτου του αδικοχαμένου γιου τους, Άλκη, άκουσαν σήμερα ότι ακόμα ένα νέος άνδρας έχασε την ζωή του όντας θύμα της οπαδικής βίας.

«Είδαμε ότι έγιναν πάλι επεισόδια χθες το βράδυ, και ουσιαστικά έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι 29 χρόνων και με αυτό το γεγονός είμαι συγκλονισμένος. Είμαι ακόμη συγκλονισμένος κι εγώ και η σύζυγός μου, γιατί θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά συνεχίζονται δυστυχώς».

Απευθυνόμενος ο πατέρας του Άλκη προς τους γονείς του 29χρονου είπε: «Αυτό που θέλω να τους πω είναι να κάνουν κουράγιο, τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο τους. Σίγουρα θα έρθουμε σε επαφή να δηλώσουμε κι εμείς την ηθική συμπαράσταση στους γονείς, να τους δώσουμε λόγια απλά παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά σε τέτοιες περιστάσεις και γεγονότα».

 Το χρονική της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν βράδυ της Δευτέρας όταν 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που μαζί με Έλληνες χούλιγκαν έκαναν επιδρομή στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας σπάζοντας, βάζοντας φωτιές και χτυπώντας αδιακρίτως.

Από τα άγρια επεισόδια ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο Μιχάλης μπόρεσε να διασχίσει κάποια μέτρα, έφτασε σε ένα κοντινό περίπτερο ζήτησε βοήθεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Διέσχισαν την Ελλάδα ανενόχλητοι

Την ίδια στιγμή αμείλικτα είναι τα ερωτήματα για το πώς 100-120 άτομα που ξεκίνησαν οδικώς από την Κροατία, διέσχισαν τη μισή Ελλάδα και ενώ είχαν γίνει αντιληπτά από την Ασφάλεια, που όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. τους παρακολουθούσε διακριτικά στην Εθνική Οδό, στη συνέχεια έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχικά παίρνοντας τον ΗΣΑΠ – υπάρχει βίντεο που φαίνονται δεκάδες άτομα με ρόπαλα εντός του σταθμού – μέχρι τη στάση Πευκάκια και μετά με τα πόδια μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ.

Εκεί εξαπέλυαν επιθέσεις για σχεδόν μισή ώρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν αφού η κεντρική πλατεία της περιοχής είχε μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη και ο Μιχάλης Κατσουρής είχε δεχτεί το θανατηφόρο χτύπημα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε την απομάκρυνση επτά αξιωματικών, του προϊσταμένου της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και έξι επικεφαλής τμημάτων τροχαίας, ενώ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ΕΔΕ για περεταίρω ευθύνες, σημειώνοντας «ότι οι απομακρύνσεις και οι μετακινήσεις, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού, δεν θα σταματήσουν εδώ».

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024