Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Europa Conference League: Με Αδάνα ή Όσιγεκ ο Ολυμπιακός στα playoffs του Europa Conference League - Tι έβγαλε η κληρωτίδα για ΠΑΟΚ και Άρη

Europa Conference League: Με Αδάνα ή Όσιγεκ ο Ολυμπιακός στα playoffs του Europa Conference League – Tι έβγαλε η κληρωτίδα για ΠΑΟΚ και Άρη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει είτε την Αδάνα Ντεμιρσπόρ του Χένρι Ονιεκούρου, ή την Όσιγεκ στα playoffs του Europa Conference League, αν αποκλειστεί από την Γκενκ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αδάνα Ντεμιρσπόρ ή Όσιγιεκ στα playoffs του Europa Conference League, αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκενκ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μάθει όλο το μονοπάτι τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πλέον, αφού μπήκαν και στην κληρωτίδα για την τρίτη τη τάξει διοργάνωση και αν δεν περάσουν τους Βέλγους θα βρουν μπροστά τους είτε τον παλιό γνώριμο, Χένρι Ονιεκούρου με τη φανέλα της Αδάνα ή την Όσιγιεκ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είτε με τους Τούρκους είτε με τους Κροάτες μπορεί να πάρει την πρόκριση, αν και η… παρέα του Νιγηριανού πρώην ερυθρόλευκου εξτρέμ είναι ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά είτε στην Τουρκία είτε στην Κροατία. Οι αγώνες θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη

Δύσκολο το έργο για ΠΑΟΚ και Άρη στα playoffs του Conference League εφόσον τα καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αν τελικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία δεν θα είναι… καταδικασμένος όσον αφορά την πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης αφού θα βρει στον δρόμο του τον νικητή του ζευγαριού της νορβηγικής Ρόζενμποργκ κόντρα στην Χαρτς από τη Σκωτία.

Από την άλλη, ο Άρης αν καταφέρει να υπερβεί το εμπόδιο της ουκρανικής Ντιανμό Κιέβου, θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, αφού στα playoffs του Conference League θα πρέπει να αποκλείσει τον νικητή του ζευγαριού της τουρκικής Μπεσίκτας κόντρα στη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν.

Με δεδομένη την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο, για τον ΠΑΟΚ το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου με τη ρεβάνς της Τούμπας μια εβδομάδα αργότερα, την ώρα που ο Άρης θα δώσει το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη ρεβάνς εντός έδρας στις ίδιες ημερομηνίες.

Sports in

Equipe: «Στη λίστα της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα»

Νέο δημοσίευμα συνδέει τον Ματίας Αλμέιδα με τη Μαρσέιγ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024